Home

Welkom bij Dansstudio IJvi Hagelstein!

Dansstudio IJvi Hagelstein biedt een hoge kwalitatieve dansopleiding voor iedereen. Wil je uitsluitend voor het plezier of ter verbetering van je lichamelijke conditie op een goede en correcte manier leren dansen, dan is onze dansstudio iets voor jou!

Je bepaalt volledig zelf hoeveel uren je wil volgen. Onze dansschool biedt een ruime keuze aan verschillende disciplines.
Pré-dans voor de allerkleinsten (Mini-Kids), klassiek ballet, jazzdans,moderne dans, urban en hiphop.

Elke dansdiscipline is opgedeeld in leeftijdscategorieën: kids, teens en volwassenen en wordt verder onderverdeeld in verschillende niveaus.
Aangezien klassiek ballet nog steeds de basis van alle dansvormen is, is het volgen van klassiek ballet verplicht tot en met 12 jaar voor iedereen die jazzdans volgt.

Omdat de vraag naar talent zowel binnen als buiten de muren van Studio 100 groter wordt, biedt Dansstudio IJvi Hagelstein een opleiding in de voorbereidende professionele school: Young Artist Academy!

Opgelet!

Het secretariaat van Dansstudio is vanaf 27 juni 16 tot en met 20 juli 16 enkel bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u.

En van 21 juli 2016 tot en met 7 augustus 2016 is de Dansstudio gesloten wegens vakantie.