Home

Welkom bij Dansstudio IJvi Hagelstein!

Dansstudio IJvi Hagelstein biedt een hoge kwalitatieve dansopleiding voor iedereen. Wil je uitsluitend voor het plezier of ter verbetering van je lichamelijke conditie op een goede en correcte manier leren dansen, dan is onze dansstudio iets voor u.

Je bepaalt volledig zelf hoeveel uren je wil volgen. Onze dansschool biedt een ruime keuze aan verschillende disciplines.
Pré-dans voor de allerkleinsten (Mini-Kids), klassiek ballet, jazzdans,moderne dans, urban en hiphop.

Elke dansdiscipline is opgedeeld in leeftijdscategorieën: kids, teens en volwassenen en wordt verder onderverdeeld in verschillende niveaus.
Aangezien klassiek ballet nog steeds de basis van alle dansvormen, is het volgen van klassiek ballet verplicht tot en met 12 jaar voor iedereen die jazzdans volgt.

Omdat de vraag naar talent zowel binnen als buiten de muren van Studio100 groter wordt, biedt Dansstudio Ijvi Hagelstein een opleiding in de voorbereidende professionele school: Young Artist Academy!


Let op!

Op zaterdag 6 februari 2016 gaan de lessen wel door zoals anders.

Maar vanaf maandag 8 februari 2016 tot en met zondag 14 februari 2016 is de dansstudio gesloten wegens de krokusvakantie. Tijdens deze week zijn er geen lessen.

De lessen starten terug op maandag 15 februari 2016.

Tot dan!

Nieuws!

Ook deze zomer organiseren wij musicalstages. Klik hier voor meer info.
Inschrijven kan vanaf woensdag 27 januari 2016 om 18u. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.

Van maandag 29 februari 2016 tot en met zaterdag 5 maart 2016 organiseert de dansstudio een opendeurweek. Meer info vind je hier.

Om onze opendeurweek feestelijke af te sluiten organiseert ons feestcomité het jaarlijkse eetfestijn op zaterdag 5 maart 2016. Dit is ten voordele van onze On Stage 6. Meer info vind je hier.