Home

Welkom bij Dansstudio IJvi Hagelstein!

Dansstudio IJvi Hagelstein biedt een hoge kwalitatieve dansopleiding voor iedereen. Wil je uitsluitend voor het plezier of ter verbetering van je lichamelijke conditie op een goede en correcte manier leren dansen, dan is onze dansstudio iets voor jou!

Je bepaalt volledig zelf hoeveel uren je wil volgen. Onze dansschool biedt een ruime keuze aan verschillende disciplines.
Pré-dans voor de allerkleinsten (Mini-Kids), klassiek ballet, jazzdans,moderne dans, urban en hiphop.

Elke dansdiscipline is opgedeeld in leeftijdscategorieën: kids, teens en volwassenen en wordt verder onderverdeeld in verschillende niveaus.
Aangezien klassiek ballet nog steeds de basis van alle dansvormen is, is het volgen van klassiek ballet verplicht tot en met 12 jaar voor iedereen die jazzdans volgt.

Omdat de vraag naar talent zowel binnen als buiten de muren van Studio 100 groter wordt, biedt Dansstudio IJvi Hagelstein een opleiding in de voorbereidende professionele school: Young Artist Academy!

Openingsuren Dansboetiek schooljaar 2016-2017

Wij houden twee voorverkoopdagen zodat iedereen de kans krijgt om tijdig zijn danskledij aan te kopen. De dagen gaan door op woensdag 7 september van 13u00 tot 18u00 en zaterdag 10 september van 9u00 tot 15u00.