Home

Welkom bij Dansstudio IJvi Hagelstein!

Dansstudio IJvi Hagelstein biedt een hoge kwalitatieve dansopleiding voor iedereen. Wil je uitsluitend voor het plezier of ter verbetering van je lichamelijke conditie op een goede en correcte manier leren dansen, dan is onze dansstudio iets voor u.

Je bepaalt volledig zelf hoeveel uren je wil volgen. Onze dansschool biedt een ruime keuze aan verschillende disciplines.
Pré-dans voor de allerkleinsten (Mini-Kids), klassiek ballet, jazzdans, hiphop en tapdans.

Elke dansdiscipline is opgedeeld in leeftijdscategorieën: kids, teens en volwassenen en wordt verder onderverdeeld in verschillende niveaus.
Aangezien klassiek ballet nog steeds de basis van alle dansvormen, is het volgen van klassiek ballet verplicht tot en met 12 jaar voor iedereen die jazzdans volgt.

Dansstudio streeft ernaar om dit of volgend schooljaar moderne dans in het lesrooster op te nemen. Bij het volgen van modern zal het hier ook verplicht zijn om klassiek ballet te volgen. Wij houden jullie op de hoogte!

Omdat de vraag naar talent zowel binnen als buiten de muren van Studio100 groter wordt heeft Dansstudio Ijvi Hagelstein beslist om haar vp-opleiding in een nieuw jasje te steken.

We stellen u dan ook met heel veel trots onze vernieuwde voorbereidende professionele school voor: Young Artist Academy!