Home

Welkom bij Dansstudio IJvi Hagelstein!

Dansstudio IJvi Hagelstein biedt een hoge kwalitatieve dansopleiding voor iedereen. Wil je uitsluitend voor het plezier of ter verbetering van je lichamelijke conditie op een goede en correcte manier leren dansen, dan is onze dansstudio iets voor jou!

Je bepaalt volledig zelf hoeveel uren je wil volgen. Onze dansschool biedt een ruime keuze aan verschillende disciplines.
Pré-dans voor de allerkleinsten (Mini-Kids), klassiek ballet, jazzdans,moderne dans, urban en hiphop.

Elke dansdiscipline is opgedeeld in leeftijdscategorieën: kids, teens en volwassenen en wordt verder onderverdeeld in verschillende niveaus.
Aangezien klassiek ballet nog steeds de basis van alle dansvormen is, is het volgen van klassiek ballet verplicht tot en met 12 jaar voor iedereen die jazzdans volgt.

Omdat de vraag naar talent zowel binnen als buiten de muren van Studio 100 groter wordt, biedt Dansstudio IJvi Hagelstein een opleiding in de voorbereidende professionele school: Young Artist Academy!


Nieuws!

Ook deze zomer organiseren wij musicalstages. Klik hier voor meer info.
Inschrijven is enkel nog mogelijk voor de 1e week. Nog interesse, schrijf je nog snel in want de plaatsen zijn beperkt.

Op zaterdag 21 mei 2016 houdt Dansstudio audities voor haar Young Artist Academy. Indien je interesse hebt, klik hier voor meer info en voor het inschrijvingsformulier.
De inschrijvingen starten op woensdag 13 april 2016.

Gezocht!

Ons feestcomité is momenteel nog op zoek naar extra helpende handen. Waarvoor precies? Enkele voorbeelden en meer informatie vind je hier.