Het feestcomité van de dansstudio

“Achter elke goede danser of zanger, staat een toegewijd team”

Als ouder stelt u uw vertrouwen in dansstudio. U wilt dat uw kind het er naar zijn of haar zin heeft. Dansstudio en haar docententeam dragen hierbij een grote verantwoordelijkheid. Maar ook als ouder of lid kunnen we hier een belangrijke rol in spelen.

Wie zijn wij?

Het feestcomité bestaat uit een twintigtal enthousiaste ouders en leden die zich inzetten om alle dansers, zangers en hun familie een toptijd te bezorgen bij Dansstudio. We doen dit met een hart voor Dansstudio én voor de kinderen.

Ons doel

Wekelijks volgen meer dan 750 leden dans- en zanglessen in Dansstudio. Een hele grote groep, die dus ook heel wat organisatie vraagt. Het feestcomité draagt daar graag zijn steentje aan bij met de volgende taken:

  1. Activiteiten organiseren met, in en voor dansstudio
    Bij elk van de activiteiten die Dansstudio organiseert staat het feestcomité klaar om de handen uit de mouwen te steken tijdens het volledige organisatieproces. Denk daarbij aan de opendeurdag, Sinterklaas, het kerstconcert of On Stage. Uitgelezen momenten waarop onze dansers en zangers kunnen stralen en genieten.
  2. Meedenken, adviseren en overleggen
    Het feestcomité houdt samen met het Dansstudio-team ook de vinger aan de pols bij wat er leeft in de dansschool. Zo geven ze tijdens de tweemaandelijkse vergaderingen advies rond bedenkingen, ideeën of vragen die leven bij de leden.
  3. Projecten financieel ondersteunen
    Tot slot organiseert het feestcomité ook eigen activiteiten zoals de wafelactie en het eetfestijn om centjes in het laatje te brengen ten voordele van On Stage elke vier à vijf jaar.

Helpende handen

Je hebt het vast al gehoord, op 5 maart organiseren wij ons eetfestijn. Hopelijk mogen we jou en je familie daar welkom heten! Maar mogen we nog een stapje verder gaan en jou ook vragen om ons mee te helpen?

Klik snel hier voor meer informatie.