Helpende handen gezocht

 

Wat is het Feestcomité?
Het feestcomité is een groep gemotiveerde ouders die, op vrijwillige basis, mee instaan voor de organisatie en de activiteiten van Dansstudio.
O.a.: eetfestijn, opendeurweek, opendeurdag, dansstudio “On Stage” optreden “, wafeltjesverkoop, de Sint op bezoek, hulp bij de start van het schooljaar, hulp in de dansboetiek, opbouw infoavonden,…

Wat gebeurt er met de opbrengst van het Feestcomité?
De opbrengst gaat integraal terug naar Dansstudio en zijn leden. De centjes worden ingezet voor o.a. attributen voor “On Stage” (rekwisieten, podium, decorbouw, dansvloeren, kostuums, enz…), surprises Sinterklaas, materialen die gebruikt worden tijdens de opendeurdag, eetfestijn,…

Toetreden tot het Feestcomité
Momenteel zijn we op zoek naar extra vaste medewerkers die zich graag vrijmaken op vrijwillige basis.
Ben je handig? Heb je veel inspiratie? Kan je heel wat werk verzetten? Kan je je minstens 3 avonden op een jaar vrijmaken om te vergaderen? Kan je je minstens 3 keer vrijmaken om deel te nemen aan een activiteit van Dansstudio? Dan is dit iets voor jou.

Meewerken als losse medewerker
Bij onze evenementen hebben wij altijd handen te kort, daarom gaan we ook stevig op zoek naar helpende handen of losse medewerkers.
Heb je niet de mogelijkheid (werkomstandigheden, etc.) of de tijd om binnen het Feestcomité te komen? Maar wil je graag een handje helpen wanneer en waar je kan? Dan ben je tevens van harte welkom!

Waarvoor hebben we losse medewerkers zoal nodig?
– afwas
– opdienen, bar, aan tafel bij eetfestijn,…
– opstellen (tafels stoelen, ballonnen opblazen, versieren,…)
– afbreken: alles op het einde van de dag terug netjes opruimen
– kostuums maken, naaien, ontwerpen
– grime
– helpen in de dansboetiek tijdens de start van het schooljaar

Ben je Bakker, beenhouwer, drukker, verpleger,…en denk je dat wij op jouw diensten kunnen beroep doen zoals bijv: voor ons eetfestijn, aankoop drank, aankoop broodjes enz… Laat het ons zeker weten.

Hoe schrijf je in?
Hier kan je het formulier terugvinden. Gelieve dit in te vullen en door te sturen naar feestcomite_dansstudio@hotmail.be, of via het inschrijvingsformulier hieronder terug te vinden.

Wil je vaste medewerker worden schrijf dan een motivatiebrief en voeg deze bij je inschrijvingsformulier.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren via 03 295 24 91 of feestcomite_dansstudio@hotmail.be

Vriendelijke groeten en hopelijk tot snel
Het Feestcomité