Sylvia Heirbaut

Sylvia Heirbaut (28) geeft sinds 4 jaar de taplessen in Dansstudio. Zij begon op 5-jarige leeftijd met dansen en begon haar al snel te verdiepen in verschillende dansdisciplines zoals jazzdans, klassiek ballet, moderne dans, musical, tapdans en funk. Op 15-jarige leeftijd werd zij lid van de Clapaja company waarvan zij nu nog steeds deel uitmaakt. Met die Company was zij te zien in heel wat operettes, musicals, plaatselijke evenementen en natuurlijk de jaarlijkse Clapaja shows zelf. Ook was zij lid van het ensemble in de wonderlijke Efteling sprookjesshow (2005) en het showballet van K3 (2002).

Sylvia schoolt zich al jaren bij op internationale dansstages en verscheidene workshops.

In 2005 begon zij met lesgeven in verschillende dansdisciplines waaronder uiteraard ook tapdans. Ze maakte al vele choreografieën voor verschillende dansvoorstellingen, musicals en operettes en staat ook aan de leiding van de cheerleaders van de Sint-Niklase Condors.

Tijdens deze periode behaalde ze haar diploma master in de Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit Gent (2008). Ze is nu part-time werkzaam als licentiaat wetenschappen in het secundair onderwijs.

Sylvia geeft de Moderne lessen op donderdag aan Modern 1, 2 & 3