Inschrijvingen Dansstudio IJvi Hagelstein 2018-2019

Wat leuk dat je wenst in te schrijven voor het nieuwe schooljaar 2018-2019

Start inschrijvingen voor de leden van de Recreatieve Opleiding: Online vanaf zaterdag 26 mei om 16u00.
Start inschrijvingen voor de niet-leden + Young Artist Academy: Tijdens de opendeurdag op zaterdag 2 juni of online vanaf zondag 3 juni.
Opgelet: Online inschrijvingen van niet-leden voor 3 juni werden niet verwerkt!

Onze lessen starten op maandag 10 september 2018.

De inschrijving is pas definitief nadat u een bevestigingsmail heeft ontvangen en we een voorschot van €20,00 per ingeschreven lid hebben ontvangen op de rekening van Dansstudio:
BE98 4190 1327 6193 met als vermelding de NAAM+VOORNAAM van de zanger/danser en de GROEP(EN) waarvoor je hebt ingeschreven.
Het voorschot wordt niet terugbetaald bij annulatie van de inschrijving.

Indien we bij het verwerken van jouw online inschrijving echter merken dat je voor een ‘foute’ groep hebt ingeschreven (volgens leeftijd of niveau) of de groep waarvoor je koos reeds volzet is, nemen we zelf met jou contact op. We hebben per groep maar een beperkt aantal plaatsen. Om de kwaliteit van de lessen te garanderen zullen wij geen extra inschrijvingen aanvaarden indien de groep reeds volzet is.

Begin september ontvang je van ons een brief met alle nodige informatie betreffende de inschrijving en het resterend bedrag dat nog betaald dient te worden. De Recreatieve Opleiding kan kiezen voor betaling per semester, of betaling op jaarbasis (excl. Musical).
Intussen reserveren we alvast jouw plaatsje in de gevraagde groep.

Voor de Young Artist Academy (enkel mits geslaagde auditie): Betaling is enkel mogelijk op jaarbasis. Jullie ontvangen in september een brief met het resterende bedrag dat dient betaald te worden voor 31 oktober. Het eerste deel dient meteen betaald te worden na inschrijving.

Voor het uniform kan je terecht in onze Dansboetiek . Zo kan iedereen zo snel mogelijk in perfect Uniform starten.
De openingsuren kan je terugvinden op onze website. Je kan hier zowel cash als met Bancontact betalen. Een ervaren team zal je begeleiden met het juiste uniform.

Mocht je verder nog vragen hebben over het Lessenrooster of je inschrijving, aarzel dan niet om ons te contacteren!

De lidgelden kan je hier terugvinden.

De richting Zang van onze recreatieve school komt volgend jaar te vervallen.

  • Gelieve maar 1 e-mailadres in te vullen
    Kids kunnen dit enkel volgen, mits verplichte lessen klassiek ballet
    Les Zang + Spel + Dans Inschrijven kan na geslaagde toelatingsproef of mits uitnodiging via andere auditie (bvb. Ketnet Musical)
    Enkel voor bestaande leden van de YAA. Of nieuwe inschrijvingen mits geslaagde auditie.